Saingan makin tinggi...peluang makin menipis

Dalam pelan kerajaan  2020-2025 memang nak implement  dah BIM software ni,kalau project di Pan Borneo pun dari client kami kata memang dah WAJIB  Implement 3D,sebab kita kena follow teknologi sekarang supaya tak ketinggalan

PERSOALAN…

DAH BERSEDIA KE KITA?teruskan membaca

 

Sampai ke sabah kami tau nak sebarkan kehebatan software BIM ni

Apa persediaan kita lepas ni?

Adakah kita akan terus dengan apa yang kita ada sekarang?atau kita nak tambah lagi ilmu dalam BIM software ni?

Sekarang banyak sahaja peluang utk belajar,yang kurang cuma KEINGINAN UNTUK BELAJAR!

Yelah BIM softaware ni susah,kalau senang semua orang dah mahir.

Benda susah memang ramai taknak buat.

Jadi salahke kita buat benda susah dahulu supaya senang masa akan datang?

"80 % graduan bidang kejuruteraan tidak mempunyai kemahiran teknologi baharu yang diperlukan oleh majikan"

Bayangkan...

KALAU kita masih belajar ,By 2025

-Grad dengan kemahiran software BIM walaupun level beginner,tapi kita dah siap awal2 belajar softaware ni,RASA -RASA PERLU BERSAING SANGAT TAK??

oh ye,ada student kami yang sedang latihan industri dapat offer kerja GAJI lebih tinggi dari MINIMUM WAGE?Rasa-rasa sebab apa?boleh teka kan?

KALAU Kita dah bekerja dan dalam industri dan nak tambah skill software baru ni

-Agak-agak majikan baru nak ambil tak kita kalau kita nak tukar ke tempat yang lebih baik kalau kita dah ada skill ni by 2025?

KITA TENTUKAN APA KITA MAHU,

INGAT,KITA TAK NAK BERSAING,

KALAU KITA ADA  YANG INDUSTRI,MAJIKAN NAK…BUAT APA PERLU BERSAING  LAGI?

SENANG CERITA,KONSEP SUPPLY DEMAND(BASIC MICROECONOMIC NI)

Webinar FREE kami buat supaya faham dulu konsep dan demo sekali kami tunjukkan.

Pilihlah,nak jadi yang 'MAHAL' atau yang mudah ditukar ganti.

MACAM MANA NAK BELAJAR SOFTWARE BIM NI?

kalau dah biasa dengan softaware -software lain ,kejap je nak belajar BIM ni ,godek sana godek sini,dapatlah

TAPI,ada ke masa nak godek sana sini tuh?rajin ke?kalau rajin baguslah tak perlu scroll bawah lagi untuk baca.anda dah tahu apa nak buat lepas ni.Pergi buat terus

MELAINKAN...

Kalau anda student,sibuk dengan assignment,belajar lagi,sehari berapa lama je sempat nak godek2 kan,unless yang betul-betul pandai gunakan masa untuk self-learning

Kalau yang dah bekerja,lagi mencabar,dengan yang berkeluarga ,lepas tu nak kena catch up pulak dengan software baru nih,

JADI,ITULAH TUJUAN KAMI

Bantu kami untuk bantu anda sendiri nak capai apa anda nak dalam nak mahirkan software BIM spt 

Revit,Civil 3D dan macam2 lagilah

Kalau anda memang takda masa,online course kami sediakan,belajarlah ikut rentak masing,yang penting tak ketinggalan dengan orang lain

Kalau anda rajin,jemputlah datang kelas fizikal kami,kami ajar guna software ni dari basic sampai pandai,’

Kalau anda sejenis yang pandai godek sendiri,nak tengok macam mana nak apply actual project,jemputlah masuk ke webinar berbayar kami,kami tunjuk siapkan 1 actual project, ikut standard malaysia spt ATJ dan sebagainya

KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA,MASA DEPAN ANDA

Kami ni sebagai salah satu “jambatan-jambatan” je untuk anda capai apa anda nak

INGAT BALIK TUJUAN KITA,KITA TAKNAK BERSAING ,

TAPI KITA NAK ‘OUTSMART’ PERSAINGAN KAT LUAR SANA.

KITA TAKNAK KETINGGALAN,JADI ORANG UTAMA DALAM BIM LEPAS 2025 NANTI.

 

PILIHAN ADA DI BAWAH,KEPUTUSAN ADA PADA ANDA.JADI?

Verified by MonsterInsights